2007/08/26

Vendegek a dan tengerpartrol

Count Zero - Fc løverne 5 -2

Az időjárás sem a csapatoknak, sem pedig a mérkőzésre kilátogató 1747 nézőnek nem kedvezett igazán. A modern Masamune Maramusa Arena felett összegyűlt felhőkből a meccs alatt végig zuhogott az égi áldás. A kissé idegesnek látszó Count játékosokat a vezetőedző érdekes 3-5-2 felállásban küldte pályára. Az összeállítás: Knézy - Kuszende, Kovács, Buzsáky - Pyhäjärvi, Racki, Fehér, Áder, Drãgan - Gera, Szabadi.

A nagyon elszánt løverne átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Seeberg - Kissow, Wammen, Sivertsen - Kure Vidkjær, Poulsen, Kristensen, Anderson, Schultz - Sellerup, Portokaloglou.

1 megjegyzés:

jk írta...

løverne láthatóan a széleken futó támadásokat részesítette előnyben. Viorel Drãgan sokadik pontos beadását András Szabadi váltotta gólra. A tetszetős akció végén lőtt Count-góllal 1 - 0 az eredmény. 13. perc: György Fehér (Count) áttört az ellenfél középső védelmén, majd gólt szerzett: 2 - 0 az állás. A játék 20. percében megítélt tizenegyest Elõd Kuszende higgadtan értékesítette, 3 - 0 állásról folytatódik a játék. A játék képe lassan változni kezdett, mert az előnye tudatában játszó Count átadta a teret és a támadás lehetőségét az ellenfélnek. 3 - 0 az állás az első 45 perc után. A labdabirtoklási arány a félidőben 54% volt a frissebben mozgó Count javára.

Kennet Anderson tapasztalatlansága miatt majdnem gólt szerzett az ellenfél (Count) a 57. percben, de a kapus résen volt. Az igen motiváltan futballozó løverne büntetőhöz jutott, melyet Jan Kissow védhetetlenül lőtt a kapuba. Az állás 3 - 1. Elõd Kuszende nem zavartatta magát, a zuhogó esőben is nagy lelkesedéssel játszott. 74. perc: Nem sokkal később egy középen vezetett formás támadás után Aladár Buzsáky góllal fejezte be az akciót, és tette megnyugtatóvá az iramot fölényesen diktáló Count előnyét, 4 - 1. 80. perc: Jan Racki (Count) áttört az ellenfél középső védelmén, majd gólt szerzett: 5 - 1 az állás. A vendég szurkolótábornak igencsak megnőtt a hangja, amikor Per Frank Kristensen jobb szélről gólt szerzett, ezzel csökkent a hátrány: 5 - 2 az állás a 82. percben. Ismo Pyhäjärvi (Count) sárga lapos figyelmeztetést kapott 84 percnyi játék után, sportemberhez méltatlan viselkedés miatt. A labdabirtoklási arány a félidőben 57% volt a frissebben mozgó Count javára.

Világos mindenki számára, hogy a mérkőzés legjobb Count-játékosa Jan Racki volt, ám József Áder teljesítménye, finoman fogalmazva, hagyott némi kívánnivalót maga után. Világos mindenki számára, hogy a mérkőzés legjobb løverne-játékosa Kristian Poulsen volt, viszont Jørgen Wammen az idei leggyengébb teljesítményt nyújtotta. A 90 perc elteltével a bíró véget vet az összecsapásnak, 5 - 2 a végeredmény.