2007/08/26

Traktor Stalingrad - Count Zero 4 - 0

Felhős időjárás mellett 1752 nézőt regisztráltak az ékszerdoboz-szépségű Traktor Stadion lelátóin. Traktor ezúttal egy 3-5-2 felállás mellett döntött. A kezdő tizenegy: Effkemann - Zuberbühler, Bouwer, Jacobsen - Crnomarković, Evangelista, Remes, Rivelloni, Lo Bianco - van Hoften, Eklund.

3-5-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Count csapata. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Knézy - Benkö, Kovács, Buzsáky - Pyhäjärvi, Racki, Fehér, Szabadi, Drãgan - Hidegkuti, Gera.

1 megjegyzés:

jk írta...

Count a középső támadásokra koncentrált. 24. perc telt el a mérkőzésből, amikor Ville Remes majdnem megszerezte a vezetést Traktor számára, de lövését az ellenfél kapusa, Péter Knézy sikeresen blokkolta. Cristiano Lo Bianco (Traktor) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 28. percben. 30. perc: Ville Remes (Traktor) kénytelen volt a pálya széléről figyelni a mérkőzés hátralevő részét, ugyanis kicsavarodott a bokája. Nicola Coluccia állt be helyette. 1 - 0! A hazaiak gólját a meccs 35. percében Jonatan Eklund szerezte, aki a jobbszélső helyén betört a tizenhatoson belülre, és a kapus feje fölött átemelte a játékszert. Péter Knézy óriási védéssel tartotta életben a vendégek esélyeit 40 perc elteltével, amikor Pierluigi Evangelista bődületes erejű lövést küldött kapura balról. Az első 45 perc után 1 - 0 állt az eredményjelző táblán. A félidő nagy részében irányító Traktor fölényét jelzi a magabiztos 75 százalékos labdabirtoklási arány.

Imko Bouwer növelhette volna a csapata előnyét a játék 51. percében, de Péter Knézy remek kapusteljesítménye életben tartotta a vendégek esélyeit. 55. perc: Aladár Buzsáky térdsérülést szenvedett, és el kellett hagynia a pályát. Helyére László Bagaméri állt be. Rupert van Hoften növelte Traktor előnyét a mérkőzés 58. percében, miután a jobb szélen remek lehetőség adódott számára, és nem hibázott: 2 - 0. Viorel Drãgan (Count) sárga lapos figyelmeztetést kapott 65 percnyi játék után, sportemberhez méltatlan viselkedés miatt. 68. perc: Rupert van Hoften ugrott a legmagasabbra, és elegánsan a léc alá bólintott, így az eredmény már 3 - 0. Dicséret illeti a szögletet elvégző Adalbert Zuberbühler nevű Traktor játékost. 72 perc elteltével Jonatan Eklund, a hazaiak játékosa növelhette volna az előnyt egy jobb oldali lövéssel, azonban Péter Knézy ujjheggyel még védeni tudott. Traktor tovább növelte előnyét a mérkőzés 83. percében, amikor Jonatan Eklund tört át a középső védelmen, majd eredményesen zárta le akcióját: 4 - 0. A megszerzett előny tudatában Traktor elkezdett a védekezésre összpontosítani. A labdabirtoklási arány a félidőben 76% volt a frissebben mozgó Traktor javára.

Pier Luigi Rivelloni (Traktor) ma csapata legjobbjának bizonyult, ám Cristiano Lo Bianco teljesítménye, finoman fogalmazva, hagyott némi kívánnivalót maga után. József Kovács (Count) a mai napon hihetetlenül jól játszott, ám László Bagaméri teljesítménye, finoman fogalmazva, hagyott némi kívánnivalót maga után. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 4 - 0.