2007/08/26

Meglatogattuk a dan tengerpartot

Fc loverne - Count Zero 2 - 6

3368 néző szurkolt kedvenc csapata mellett a kedvező időjárásért is, ugyanis a város szívében fekvő Fc løverne Arena felett riasztó fellegek gyülekeztek. Szerencsére úgy tűnik, a zivatar ezúttal kivárja a meccs végét. A nagyon elszánt løverne átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Seeberg - Kissow, Wammen, Sivertsen - Kure Vidkjær, Poulsen, Kristensen, Anderson, Schultz - Sellerup, Portokaloglou.

A látszólag jól felkészült Count 3-5-2 felállásban kezdte a mérkőzést. A csapat Knézy - Kovács, Farrell, Buzsáky - Pyhäjärvi, Racki, Fehér, Szabadi, Kuszende - Hidegkuti, Gera összeállításban kezdett.

1 megjegyzés:

jk írta...

Támadó játékát a szélekre kitoló løverne leginkább ezzel a húzással próbálta meglepni ellenfelét. Az ellenfelet meglepni igyekvő Count középen vezetett támadásokra helyezte a hangsúlyt. A mérkőzés 2. percében a saját tempójában futballozó Count vezetést szerzett György Fehér révén, aki cseleivel az őrületbe kergette a középső védőket: 0 - 1. A mérkőzés 8. percében az egyik Count játékos, Etele Gera sárga lapos figyelmeztetésben részesült, szándékos szabálytalanság miatt. A földre kerülő játékos Jørgen Wammen volt. Az aggódó løverne-kispadon megindult a mozgolódás, ám a melegíteni induló cserék nem sokkal később visszaültek a padra, a sérült feltápászkodott, és jelezte a bírónak, hogy folytatni tudja a játékot. 17 percnyi játék után Kristian Poulsen verte meg középen a védőket, majd a kapus mellett piramidális gólt akasztott a hálóba: 1 - 1. 18 perc elteltével a nagy elánnal küzdő løverne megszerezte a vezetést. Az eredmény: 2 - 1. A gólt Leon Sellerup szerezte, miután elegánsan levett egy hosszúnak tűnő átadást, és habozás nélkül a léc alá bombázott. Jan Racki (Count) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 21. percben. Etele Gera (Count) egy pontos kényszerítőt követően kiegyenlített. Az állás 2 - 2 a mérkőzés 32. percében. Az iksszel elégedetlen løverne megszerezhette volna a vezetést, amikor egy jobbról érkező labda után Tommy Kure Vidkjær a kapussal találta szemben magát, azonban Péter Knézy látványos védést mutatott be. 42. perc és egy buta szabálytalanság. løverne megfogyatkozva volt kénytelen tovább játszani, Leon Sellerup kapott piros lapot. Abszolút jogosan, tegyük hozzá! 2 - 2 volt a félidei eredmény. A félidő nagy részében irányító løverne fölényét jelzi a magabiztos 55 százalékos labdabirtoklási arány.

Elõd Kuszende egy jól helyezett szabadrúgással előnyhöz juttatta csapatát (Count), 2 - 3. A 57. percben József Kovács (Count) végigviharzott a középső védők gyűrűjén, majd egy nagyszerű bombagóllal zárta le az akciót, ezzel növelte a vendégek előnyét: 2 - 4. A 71. percben András Szabadi (Count) végigviharzott a középső védők gyűrűjén, majd egy nagyszerű bombagóllal zárta le az akciót, ezzel növelte a vendégek előnyét: 2 - 5. A játék képe lassan változni kezdett, mert az előnye tudatában játszó Count átadta a teret és a támadás lehetőségét az ellenfélnek. András Szabadi a jobb oldalról befelé cselezve váratlanul ellőtte a labdát, amely a hálóban kötött ki: 2 - 6. Dimitrios Portokaloglou (løverne) szabálytalanság miatt sárga lapos figyelmeztetésben részesült. Egy szerencsétlen, némileg elkésett becsúszás nyomán Aladár Buzsáky töltött rövid pihenőt a füvön, némi orvosi beavatkozást követően azonban talpraállt. A félidő nagy részében irányító løverne fölényét jelzi a magabiztos 51 százalékos labdabirtoklási arány.

A meccs legjobb løverne játékosa Kristian Poulsen volt, míg Stefan Schultz felejthető produkciót nyújtott. Gene Farrell (Count) a mai napon hihetetlenül jól játszott, míg András Szabadi felejthető produkciót nyújtott. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 2 - 6.