2007/08/04

Kőcsiport - Count Zero 1 - 9

A szakadó eső ellenére is 10699 néző látogatott ki a mérkőzésnek otthont adó Kőcsiport Kert stadionba. A nagyon elszánt Kőcsiport átgondolt 4-4-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. A csapat Selendy - Náray, Parragi, Frigyes, Erdélyi - Steiner, Boross, Valter, Jedlik - Márkus, Dalnoki összeállításban kezdett.

3-5-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Count csapata. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Basulto - Thorvaldsen, Gündoğdu, Nellemann - Olsson, Albert, Chyła, Marx, Szabó - Boixadós, Pohanek.

1 megjegyzés:

jk írta...

Úgy tűnt, a fölényeskedő Count előre borítékolta magának a három pont megszerzését, lélektelen játékkal kezdték a találkozót. Count egyértelműen a középső támadásokat preferálta. A mérkőzés 2. percében a saját tempójában futballozó Count vezetést szerzett Isaac Boixadós révén, aki cseleivel az őrületbe kergette a középső védőket: 0 - 1. A mérkőzés 16. percében Czarek Chyła elfutott a jobb oldalon, majd kapura lőtt. A rövid oldalra tartó lövésre már nem ért vissza az ellenkező irányba mozduló kapus. Az állás 0 - 2. Bence Márkus (Kőcsiport) szabálytalanság miatt sárga lapos figyelmeztetésben részesült. 27. perc: Mátyás Jedlik (Kőcsiport) könnyedén hagyta maga mögött az ellenfél játékosát (Thomas Thorvaldsen volt az), és egy hirtelen lövéssel fejezte be az akciót, így 1 - 2 az eredmény! Michael Nellemann (Count) sárga lapos figyelmeztetést kapott 28 percnyi játék után, sportemberhez méltatlan viselkedés miatt. Újabb vendég akció: beadás balról, érkező ember Márton Szabó személyében, lövés és gól. Történt mindez a meccs 28. percében. Az állás ezzel 1 - 3. A vendég szurkolók tomboltak, amikor István Marx utat tört magának a jobb szélen, majd hirtelen a kapuba küldte a labdát a 35. percben. Count előnye nőtt, már 1 - 4 az állás. Ezután a taktikusan futballozó Count visszavett a tempóból, és figyelmét az eredmény tartására összpontosította. Zděnek Pohanek (Count) szabálytalanság miatt sárga lapos figyelmeztetésben részesült. 1 - 4 az állás az első 45 perc után. Count dominált, pontosabban 82 százalékban birtokolta a labdát.

Egy gyors Count-akció a bal szélen, melyet Zděnek Pohanek góllal zárt, így a 60. percben már 1 - 5 az állás. A mérkőzés 78. percében zavar támadt a hazaiak kapuja előtt, melynek eredményeképp Roland Olsson őrizetlenül ugorhatott ki. A vendégek játékosa az akciót góllal fejezte be, így az állás 1 - 6. Újabb vendég akció: beadás balról, érkező ember Zděnek Pohanek személyében, lövés és gól. Történt mindez a meccs 81. percében. Az állás ezzel 1 - 7. Zděnek Pohanek egy kiugratás után egyedül vezethette kapura a labdát, a Count-szurkolók hangorkánja közepette. Az öröm akkor lett teljes, amikor a támadás góllal fejeződött be: 1 - 8 a meccs 86. percében. Ez Zděnek Pohanek harmadik gólja volt a meccsen - mesterhármas! A vendég szurkolók tomboltak, amikor Michael Nellemann utat tört magának a jobb szélen, majd hirtelen a kapuba küldte a labdát a 87. percben. Count előnye nőtt, már 1 - 9 az állás. A félidő nagy részében irányító Count fölényét jelzi a magabiztos 87 százalékos labdabirtoklási arány.

A helyenként jól játszó Kőcsiport játékosa, Zoltán Náray mai teljesítményével társai fölé nőtt, míg Zoltán Boross felejthető produkciót nyújtott. Alex Basulto (Count) ma csapata legjobbjának bizonyult, míg Roland Olsson felejthető produkciót nyújtott. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 1 - 9.