2007/08/26

Count Zero - Barman's Fc 3 - 3

Sötét fellegek gyülekeztek az égbolton, 26400 néző mégis kilátogatott az olcsó jegyárakról híres Masamune Maramusa Arena stadionba. Count ezúttal egy 3-5-2 felállás mellett döntött. Az összeállítás: Basulto - Nellemann, Farrell, Thorvaldsen - Kuszende, Albert, Chyła, Marx, Olsson - Boixadós, Pohanek.

A kissé idegesnek látszó Barman játékosokat a vezetőedző érdekes 3-5-2 felállásban küldte pályára. A csapat Sharabi - Mihãescu, Zlotkevičius, Ürmösi - Cimcic, Wasserman, Henckel, Károly, Nádor - Borgulya, Tassin összeállításban kezdett.

1 megjegyzés:

jk írta...

Count a széleket elhanyagolva középen igyekezett áttörni az ellenfél védelmét. 3. perc: 1 - 0! Vezet a lelkesen játszó Count, miután Michael Nellemann könnyedén csapta be a vendégek középső védőjét, és védhetetlenül a kapu jobb oldalába lőtt. A mérkőzés 10. percében Michael Nellemann ütközött a büntetőterületen belül egy védővel. Az ártalmatlannak tűnő szituáció után a játékost hordágyon vitték le, és helyette Cem Gündoğdu folytatta a játékot. 13. perc: a középső vendégvédelem tehetetlenül nézte Alpár Albert akcióját, melynek végén már 2 - 0 állt az eredményjelzőn. 17 percet mutatott az eredményjelző órája, amikor Gilles Tassin kis híján szépített, de a jobb szélről érkező lövést Alex Basulto a levegőben úszva hárította. A nézőtéren többen is úgy gondolták, hogy a bíró nem volt elég határozott, amikor egyedül Vydautas Zlotkevičius (Barman) játékosnak adott sárga lapot a 21. percben. 32 perc elteltével Gene Farrell révén néhány gyors és sikeres cselt követő 16 méteres lövéssel szerezhetett volna újabb gólt a szorongató Count. Azonban Nir Sharabi látványos védést mutatott be. 2 - 0 volt a félidei eredmény. Egyik csapat sem dominált a mérkőzés ezen félidejében.

Az igen motiváltan futballozó Barman büntetőhöz jutott, melyet Ferenc Károly védhetetlenül lőtt a kapuba. Az állás 2 - 1. A mérkőzés 75. percében Gilles Tassin a jobb szélről megeresztett bombalövéssel kiegyenlített. Az állás 2 - 2. 79. perc: 3 - 2! Vezet a lelkesen játszó Count, miután Alpár Albert könnyedén csapta be a vendégek középső védőjét, és védhetetlenül a kapu jobb oldalába lőtt. Barman Ferenc Károly gyönyörű szabadrúgásával kiegyenlítette az állást a 80. percben: 3 - 3. A félidő nagy részében irányító Barman fölényét jelzi a magabiztos 55 százalékos labdabirtoklási arány.

Alpár Albert (Count) ma csapata legjobbjának bizonyult, Elõd Kuszende viszont ma különösen rossz napot fogott ki. Noah Henckel (Barman) ma csapata legjobbjának bizonyult, Vydautas Zlotkevičius viszont ma különösen rossz napot fogott ki. A mérkőzés végeredménye 3 - 3 lett.