2007/06/27

Ezt a barimeccset nezd!!!

FC Mrak - Count Zero 2 - 3

Gyönyörű, napsütéses időjárás és 2317 néző teremtett optimális körülményeket a legendás FC Mrak Arena pályáján rendezett mérkőzésre. A látszólag jól felkészült Mrak 3-5-2 felállásban kezdte a mérkőzést. A kezdő tizenegy: Jerković - Ognjenović, Tuta, Turčić - Secklers, Petrović, Armstrong, Pihlgren, Posada - Cupertino, Nikšić.

A nagyon elszánt Count átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. A kezdő csapat: Knézy - Buzsáky, Galambos, Benkö - Puskás, Egervári, Cseh, Gábor, Jenei - Gera, Szendrei.

Count egyértelműen a középső támadásokat preferálta. 9. perc: A nehézkesen mozgó Gojko Ognjenović nem tudta követni a mellőle hirtelen felgyorsító emberét. Bertalan Jenei (Count) hagyta faképnél, és góllal fejezte be a szép egyéni akciót. 0 - 1. 13 perc elteltével Zoran Petrović veszélyes távoli lövése majdnem meghozta az egyenlítést, de a labda kevéssel a kapufa mellett zúgott el. 25 perc elteltével Juuso Pihlgren veszélyes távoli lövése majdnem meghozta az egyenlítést, de a labda kevéssel a kapufa mellett zúgott el. A 38. percben Áron Gábor (Count) végigviharzott a középső védők gyűrűjén, majd egy nagyszerű bombagóllal zárta le az akciót, ezzel növelte a vendégek előnyét: 0 - 2. 39. perc: Gojko Ognjenović (Mrak) csúnyán meglökte a labdáért vele versenyt futó másik játékost, ezért azonnal és végleg lezavarták a pályáról. Etele Gera, a szerencsétlen áldozat nem tudta folytatni a játékot, emiatt László Bagaméri igazi bemelegítés nélkül kényszerült átvenni feladatát. A félidő eredménye: 0 - 2. Az ebben a játékrészben domináló Mrak 67 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.

A szívósan küzdő Mrak erőfeszítései sikerrel jártak, amikor 50 perc múltán Relja Nikšić gólt szerzett a jobbszélről: 1 - 2. 59. perc: László Bagaméri (Count) kénytelen volt a pálya széléről figyelni a mérkőzés hátralevő részét, ugyanis kicsavarodott a bokája. Viorel Drãgan állt be helyette. 77 perc elteltével Relja Nikšić veszélyes távoli lövése majdnem meghozta az egyenlítést, de a labda kevéssel a kapufa mellett zúgott el. A meccs 78. percében szinte felrobbant az aréna, amikor Zoran Petrović átrobogott a vendégek teljes középső védelmén, és kiegyenlített: 2 - 2. László Benkö (Count) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 84. percben. 85 percnyi játék után Szilárd Puskás a bal oldalról betört a büntetőterületre, és tíz méterről egy hatalmas bombát eresztett meg, mely a kapus kezét érintve a hálóban landolt: 2 - 3. Az okosan támadó Mrak gárdája tizenegyeshez jutott 86 perc elteltével, de Christian Secklers rosszul helyezte a lövést, és Péter Knézy sikeresen védett. 87. perc: László Cseh térdsérülést szenvedett, és el kellett hagynia a pályát. Helyére Alpár Albert állt be. A félidő nagy részében irányító Count fölényét jelzi a magabiztos 52 százalékos labdabirtoklási arány.

A helyenként jól játszó Mrak játékosa, Aurelius Armstrong mai teljesítményével társai fölé nőtt, ám Saša Tuta teljesítménye, finoman fogalmazva, hagyott némi kívánnivalót maga után. A meccs legjobb Count játékosa Alpár Albert volt, viszont Áron Gábor az idei leggyengébb teljesítményt nyújtotta. A 90 perc elteltével a bíró véget vet az összecsapásnak, 2 - 3 a végeredmény.

2 megjegyzés:

Természetesen minden meccset szeretnénk megnyerni, de most így sikerült. írta...

A lefújás után a felbőszült mraki ultrák megtámadták a szektorukban békésen transzparenseiket szedegető Count-szurkolókat. Nem véletlen, hogy százötven rohamrendőr várakozott a játékoskijáróban: a két tábor közé ékelődve léptek közbe, ezzel kivívva mindkét sereg haragját. A countisták egy része a pályára özönlött, többen árpádsávos szívecskés zászlót lengettek és irredenta, legalicionárius jelszavakat skandáltak, három személyt előállítottak. A szerbek - akiket a karhatalom időközben kiszorított a stadionból, autókkal a városhatárba siettek, és ott szabályos kordont állítva várták be a Count-fanatikusok buszait. Az összecsapást a vendégszurkolók nyerték 7:6, 2:6, 6:4, 4:6, 6:3 arányban.

jk írta...

:DDDD