2007/06/30

Count Zero - gladiatorok 3 - 2

A mai időjárás különösen kellemesnek ígérkezik, és 26400 szurkoló döntött úgy, hogy élőben szurkol csapatának a felújított Masamune Maramusa Arena stadionban. A nagyon elszánt Count átgondolt 4-4-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Basulto - Kovács, Farrell, Gündoğdu, Tábori - Kuszende, Albert, Racki, Szabó - Hidegkuti, Pohanek.

3-4-3 felállást választott az utolsó pillanatban befutó gladiatorok csapata. Az összeállítás: Szücs - Niedbałka, Niederdränk, Mendes - Rislund, França, Lipp, von Ameln - Osborn, Focsa, Hiegemann.

Count ma a kontratámadásokra épülő stratégia mellett döntött. 11. perc: A hazaiak játékosa, Kornél Hidegkuti 11 perc elteltével vezetéshez juttatta csapatát: egy jobb oldali támadás végén lőtt, és pontosan célzott, így 1 - 0 lett az eredmény. A találkozó 14. percében, egy jobbról érkező beadás után Paweł Niedbałka tisztán találta magát a kapu előterében, de lövése pontatlan volt. 31. perc: a vendégek kiegyenlítették az állást, amikor Andi von Ameln áttört a hazaiak középső védelmén, és gólt szerzett: 1 - 1, az állás. A bal szélen remek lehetőség adódott a vendégek számára, akik a 32. percben nem hibáztak, és Olympio Hiegemann révén megszerezték a vezetést. A kapus csak centiméterekkel maradt le. Ezzel 1 - 2 az állás a vendégek javára. Az első 45 perc után 1 - 2 állt az eredményjelző táblán. Az ebben a játékrészben domináló gladiatorok 55 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.

A 50. percben Jarek Lipp középen előretört, és a kapuig vezette a labdát, de az akciót lezáró lövése messze elkerülte a kaput, így nincs gól. A 52. percben gladiatorok majdnem növelte előnyét, amikor Olympio Hiegemann előretört a bal szélen, majd ellőtte a labdát, de a kapus hatalmasat védett. A mérkőzés 60. percében az egyik gladiatorok játékos, Gonçalo Mendes sárga lapos figyelmeztetésben részesült, szándékos szabálytalanság miatt. 62. perc: Egy remek jobboldali támadás végén a hazaiak játékosa, Alpár Albert vette be az ellenfél kapuját, így az eredmény 2 - 2. Baltram Niederdränk (gladiatorok) sárga lapos figyelmeztetést kapott 64 percnyi játék után, sportemberhez méltatlan viselkedés miatt. 68. perc. A hazai csapat a vendégek jobb oldali védelmének hiányosságait sikerrel használta ki, és Cem Gündoğdu (Count) nem hibázott. 3 - 2. Albino França egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkőzés. Helyére a meccs 79. percében Tamás Kű állt. A félidő nagy részében irányító Count fölényét jelzi a magabiztos 52 százalékos labdabirtoklási arány.

A helyenként jól játszó Count játékosa, Alex Basulto mai teljesítményével társai fölé nőtt, Norbert Tábori viszont ma különösen rossz napot fogott ki. Jarek Lipp (gladiatorok) ma csapata legjobbjának bizonyult, Paweł Niedbałka viszont meglehetősen gyenge napot fogott ki. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 3 - 2.

Nincsenek megjegyzések: