2007/06/23

Barman's Fc - Count Zero 1 - 2

Kellemes, tiszta idő fogadta a stadionba kilátogató 13000 nézőt. A kissé idegesnek látszó Barman játékosokat a vezetőedző érdekes 3-5-2 felállásban küldte pályára. A kezdő csapat: Sharabi - Mihãescu, Laas, Ürmösi - Ankjær, Zsámboki, Eckstein, Koster, Nádor - Borgulya, Tassin.

A kissé idegesnek látszó Count játékosokat a vezetőedző érdekes 3-5-2 felállásban küldte pályára. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Basulto - Thorvaldsen, Nellemann, Gündoğdu - Kuszende, Albert, Racki, Áder, Szabó - Hidegkuti, Gera.

Barman játékában a gyors kontrákra helyezi a hangsúlyt. Count a széleket elhanyagolva középen igyekezett áttörni az ellenfél védelmét. Márton Szabó (Count) kihagyott egy szinte kihagyhatatlan helyzetet a 17. percben, így maradt a döntetlen. A jól védekező Barman egy hosszan előrevágott labdából kontratámadást vezetett, végül Rudolf Borgulya szabadon maradt az ellenfél tizenhatosán, de lövése hajszállal fölé ment. Dennis Ankjær (Barman) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 25. percben. A játék kezdett eldurvulni, és meg is lett az eredménye: Thomas Thorvaldsen (Count) csúnyán lesérült, és Gene Farrell állt be helyette. Gene Farrell nagyszerű akciója majdnem gólt eredményezett Count számára a 29. percben, de Nir Sharabi védett, így maradt a döntetlen. Az első 45 perc után 0 - 0 állt az eredményjelző táblán. A labdabirtoklási arány a félidőben 61% volt a frissebben mozgó Count javára.

A meccs 56. percében örülhetett a népes Barman-tábor, amikoris Gilles Tassin végiggázolt a bal szélen, kivédett minden támadást, majd végül megszerezte a vezető gólt is: 1 - 0! A vendégek nem adták fel, aminek meg is lett az eredménye: a mérkőzés 59. percében Márton Szabó átszlalomozott a középső védők között, és megszerezte csapata számára az egyenlítő gólt. Az állás ezzel 1 - 1. Michael Nellemann (Count) durva szabálytalansága sárga lapot ért. A légyzümmögést is hallani lehetett volna a lelátókon, amikor a vendégek játékosa, Cem Gündoğdu egy jobboldali támadás eredményeképp gólt szerzett csapata számára: 1 - 2 a meccs 78. percében. A labdabirtoklási arány a félidőben 67% volt a frissebben mozgó Count javára.

Valerian Mihãescu (Barman) ma csapata legjobbjának bizonyult, Ambrus Nádor viszont ma különösen rossz napot fogott ki. A helyenként jól játszó Count játékosa, Alex Basulto mai teljesítményével társai fölé nőtt, míg József Áder felejthető produkciót nyújtott. A 90 perc elteltével a bíró véget vet az összecsapásnak, 1 - 2 a végeredmény.

Nincsenek megjegyzések: