2007/06/06

Allience - Count Zero 0 - 2

Veeegre sikerult vizumhoz jutni a Gonosz-tengelyenek egyik tagjahoz... probaltam tutira menni Irak, Jemen (El-Yaman) es Pakisztan csapatait bombaztam... akarom mondani uldoztem. Nem sokon mulott, de 8 oraval a meccs elott egy pakisztani csapat vegre visszaigazolt... valyon hogyan birja egy virtualis csapat a virtualis idozonaugrasokat?

Sötét fellegek gyülekeztek az égbolton, 1547 néző mégis kilátogatott az olcsó jegyárakról híres great Arena stadionba. A látszólag jól felkészült allience 4-5-1 felállásban kezdte a mérkőzést. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Noor - Toledano, Kudrat, Shalid, Thyrring - Schopman, Rossman, Heigener, Bongiovanni, Rosca - Kolly.

A látszólag jól felkészült Count 3-5-2 felállásban kezdte a mérkőzést. A csapat Varga - Galambos, Farrell, Kovács - Puskás, Egervári, Cseh, Fehér, Jenei - Tábori, Szendrei összeállításban kezdett.

allience ma úgy döntött, hogy a széleken fog inkább támadni. Count egyértelműen a középső támadásokat preferálta. Az iksszel elégedetlen allience megszerezhette volna a vezetést, amikor egy jobbról érkező labda után Berend Schopman a kapussal találta szemben magát, azonban Krisztián Varga látványos védést mutatott be. Avshalom Rossman (allience) sárga lapos figyelmeztetésben részesült a 22. percben. A 34. percben remek lehetőség adódott allience számára, hogy megszerezze a vezetést, amikor Franziskus Kolly lerázta védőit, majd kapura lőtt, de a hálóőr remek érzékkel vetődött a labdára. Micsoda bravúr! 36. perc: Nagyon közel került a vezetés megszerzéséhez a töretlen lelkesedéssel támadó allience, amikor Franziskus Kolly átjutott a védőkön, de nem koncentrált eléggé, és a kapu mellé durrantott. 39 perc küzdelem után, egy szép középső megmozdulás során Franziskus Kolly megszerezhette volna a vezetést a hazaiaknak, azonban a lövése célt tévesztett. Az idegenbe is csapatukkal tartó szurkolók által feltüzelt Count vezetést szerzett a meccs 40. percében, amikor Norbert Tábori áthámozta magát a bal oldali védőkön, és éles szögből a kapuba lőtt: 0 - 1. A mérkőzés 42. percében József Kovács (Count) látványos műesését a játékvezető sárga lappal honorálta. A félidőben 0 - 1 állt az eredményjelző táblán. A félidő nagy részében irányító Count fölényét jelzi a magabiztos 54 százalékos labdabirtoklási arány.

Egy baloldali beívelést követően Gábor Szendrei szabadon törhetett kapura a hazaiak 16-osán belül 58 percnyi játék után, ám a döntő pillanatban nem koncentrált eléggé, és elhibázta. 59 perc elteltével Franziskus Kolly veszélyes távoli lövése majdnem meghozta az egyenlítést, de a labda kevéssel a kapufa mellett zúgott el. 64. perc: Norbert Tábori lövését gyönyörűen védte a kapus, így nincs gól. A mérkőzés 80. percében Gene Farrell (Count) látványos műesését a játékvezető sárga lappal honorálta. A 81. percben roppant rutinosan mozogtak a zseniális Count-játékosok a bal szélen! Végül Csaba Egervári előtt nyílt meg a lehetőség arra, hogy góllal zárja az akciót. Nem hibázott, így már 0 - 2 az állás, ezzel a vendégek tovább növelték előnyüket. Egy elkésett becsúszás után György Fehér lent maradt a gyepen, a pályára befutó orvos és gyúró azonnal jelezte a cserét a kispad felé. A peches Count valószínűleg pár hétig nem számíthat majd játékára, helyén Áron Gábor folytatta. Count dominált, pontosabban 60 százalékban birtokolta a labdát.

Sajjad Kudrat (allience) ma csapata legjobbjának bizonyult, Ilario Bongiovanni viszont ma különösen rossz napot fogott ki. József Kovács (Count) a mai napon hihetetlenül jól játszott, viszont Áron Gábor az idei leggyengébb teljesítményt nyújtotta. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 0 - 2.

Nincsenek megjegyzések: