2007/06/10

barcelona1993 - Count Zero 0 - 6

3623 néző szurkolt kedvenc csapata mellett a kedvező időjárásért is, ugyanis a város szívében fekvő barca Arena felett riasztó fellegek gyülekeztek. Szerencsére úgy tűnik, a zivatar ezúttal kivárja a meccs végét. A látszólag jól felkészült barcelona1993 3-5-2 felállásban kezdte a mérkőzést. A kezdő csapat: Petrović - Pacsika, Lamatsch, Igaz - Boldizsár, Hercegfalvy, Ürmösi, Malchárek, Zsolt - Szita, Böcklund.

A kissé idegesnek látszó Count játékosokat a vezetőedző érdekes 3-5-2 felállásban küldte pályára. A csapat Basulto - Thorvaldsen, Nellemann, Gündoğdu - Kuszende, Albert, Racki, Áder, Szabó - Hidegkuti, Gera összeállításban kezdett.

Count a széleket elhanyagolva középen igyekezett áttörni az ellenfél védelmét. A vendég csapat sztárja, Jan Racki nem lesz a hazai szurkolótábor kedvence, ugyanis a 13. percben áttört a középső védelmen, majd gólt szerzett, ezzel vezet a vendég csapat: 0 - 1 az állás. A nézőtéren többen is úgy gondolták, hogy a bíró nem volt elég határozott, amikor egyedül Jan Racki (Count) játékosnak adott sárgalapot a 15. percben. A sípmester egy kezezést követően büntetőt ítélt az ígéretes helyzetétől szabálytalanul megfosztott Count javára. Elõd Kuszende egy testcsellel elküldte a kapust balra, majd a labdát jobbra lőve gólt szerzett: 0 - 2. 20. perc: Michael Nellemann egy gyönyörű távoli lövésből szerzett gólt csapata, a Count számára: 0 - 3. A néha tanácstalankodó barcelona1993-játékosok nem találták helyüket a pályán, és a csapat szervezettsége szintre zuhant. A mérkőzés 28. percében zavar támadt a hazaiak kapuja előtt, melynek eredményeképp Kornél Hidegkuti őrizetlenül ugorhatott ki. A vendégek játékosa az akciót góllal fejezte be, így az állás 0 - 4. A mérkőzés ezen pontján a vezető Count az előny megőrzésére helyezte a hangsúlyt. Az időről-időre elbizonytalanodó barcelona1993 képtelen volt az edzői utasításoknak megfelelően játszani, a begyakorolt taktikának a pályán nyoma sem volt. A csapat szervezettsége gyenge szintre esett vissza. A mérkőzés 32. percében zavar támadt a hazaiak kapuja előtt, melynek eredményeképp Alpár Albert őrizetlenül ugorhatott ki. A vendégek játékosa az akciót góllal fejezte be, így az állás 0 - 5. A félidőben 0 - 5 állt az eredményjelző táblán. A labdabirtoklási arány a félidőben 84% volt a frissebben mozgó Count javára.

A tanácstalannak tűnő barcelona1993 edzője a szünetben rögtönzött taktikai értekezletet tartott fiainak, akik ezután lényegesen motiváltabban futottak ki a folytatásra. A csapat szervezettsége szintre emelkedett. Luka Petrović ujjheggyel védte ki Márton Szabó lövését a 48. percben, így megakadályozta, hogy a vendégek növeljék előnyüket. A 61. percben Count majdnem növelte előnyét, amikor Alpár Albert előretört a bal szélen, majd ellőtte a labdát, de a kapus hatalmasat védett. A 67. percben a hazaiak bal oldali védelme hatalmast hibázott, így Michael Nellemann törhetett előre. Kicselezte a kapust is, majd gólt szerzett: 0 - 6. 71. perc: Cem Gündoğdu lövését gyönyörűen védte a kapus, így nincs gól. 72. perc: Alex Basulto térdsérülést szenvedett, és el kellett hagynia a pályát. Helyére Péter Knézy állt be. Count dominált, pontosabban 92 százalékban birtokolta a labdát.

Világos mindenki számára, hogy a mérkőzés legjobb barcelona1993-játékosa Volker Böcklund volt, Mátyás Ürmösi viszont meglehetősen gyenge napot fogott ki. Márton Szabó (Count) ma csapata legjobbjának bizonyult, viszont József Áder az idei leggyengébb teljesítményt nyújtotta. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 0 - 6.

Nincsenek megjegyzések: