2007/05/16

Kőcsiport - Count Zero 4 - 2

A verőfényes napsütés 12000 nézőt csalogatott ki a város szélén fekvő Kőcsiport Kert stadionba. A látszólag jól felkészült Kőcsiport 3-5-2 felállásban kezdte a mérkőzést. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Schalkx - Madueño, Meza, Kósa - Alves, Rosenberg, Grief, Šarovský, Brecska - Stuhlmann, Gilden.

3-4-3 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Count csapata. Az összeállítás: Basulto - Thorvaldsen, Gündoğdu, Nellemann - Kuszende, Albert, Racki, Szabó - Tábori, Gera, Szendrei.

Kőcsiport ma úgy döntött, hogy a széleken fog inkább támadni. Count egyértelműen a középső támadásokat preferálta. 12 perc telt el a meccsből, amikor gyönyörű összjáték alakult ki a bal oldalon, melyet követően a lelkesen futballozó Kőcsiport játékosa, Bertalan Brecska szerzett gólt. Az állás így: 1 - 0. Michael Nellemann (Count) durva szabálytalansága sárga lapot ért. Szerencsére nem hallatszott a közvetítőállásig, amit 18. percbéli hibájáért Timotej Šarovský kapott edzőjétől, miután szerencsétlenkedése csaknem gólt ért az ellenfélnek. Sok rutint kell még szereznie ennek a fiúnak, hogy ne kövessen el ilyen hibákat! Már 28 perce játszottak a csapatok, amikor Jan Racki, a töretlenül küzdő Count játékosa gyönyörű szólót mutatott be a játéktér középső harmadában, amelyet góllal fejezett be: 1 - 1. A félidőben 1 - 1 állt az eredményjelző táblán. Ez a félidő egyértelműen Kőcsiport-fölényt mutatott, ugyanis 57 százalékban birtokolták a labdát.

A meccs 52. percében Mike Stuhlmann tört előre a jobb szélen, majd góllal fejezte be a támadást: 2 - 1, ezzel Kőcsiport megszerezte a vezetést. Norbert Tábori (Count) egy pontos kényszerítőt követően kiegyenlített. Az állás 2 - 2 a mérkőzés 58. percében. Bertalan Brecska sokadik jó beadását Mike Stuhlmann váltotta gólra a mérkőzés 65. percében: 3 - 2. Tobias Gilden újabb gólt szerezhetett volna a hazai Kőcsiport együttesének, de a vendég kapus szögletre tolta fejesét. A nézőtéren többen is úgy gondolták, hogy a bíró nem volt elég határozott, amikor egyedül Barna Kósa (Kőcsiport) játékosnak adott sárgalapot a 80. percben. Ártalmatlan szituáció után a találkozó 83. percében szabadrúgás következhetett a hazaiaknak az ellenfél kapujától jó 30 méterre. Aaron Meza elemi erejű lövése érintés nélkül akadt a jobb felső sarokba (4 - 2). 84. perc: Kenn Rosenberg (Kőcsiport) kénytelen volt a pálya széléről figyelni a mérkőzés hátralevő részét, ugyanis kicsavarodott a bokája. Manuel Bonhomme állt be helyette. Ez a félidő egyértelműen Kőcsiport-fölényt mutatott, ugyanis 51 százalékban birtokolták a labdát.

Világos mindenki számára, hogy a mérkőzés legjobb Kőcsiport-játékosa Daniel Schalkx volt, míg Mike Stuhlmann felejthető produkciót nyújtott. Világos mindenki számára, hogy a mérkőzés legjobb Count-játékosa Alex Basulto volt, viszont Gábor Szendrei az idei leggyengébb teljesítményt nyújtotta. A 90 perc elteltével a bíró véget vet az összecsapásnak, 4 - 2 a végeredmény.

Nincsenek megjegyzések: