2007/05/09

AC Cisitu - Count Zero 4 - 3

Stadion: Cisitu Arena
Nézőszám: 4286


Indonéziában vendégszerepeltünk, sok kicsi bíztató jellel.

A mai időjárás különösen kellemesnek ígérkezik, és 4286 szurkoló döntött úgy, hogy élőben szurkol csapatának a felújított Cisitu Arena stadionban. A nagyon elszánt Cisitu átgondolt 4-3-3 taktikát választott a mai mérkőzésre. A kezdő tizenegy: Waringin - Jelínek, Sterrer, Silva, Leffers - Aldobasic, Matesanz, Tonchev - Langford-Young, Jordan, Galisteo.

A nagyon elszánt Count átgondolt 3-4-3 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az összeállítás: Knézy - Farrell, Ledó, Galambos - Puskás, Egervári, Cseh, Drãgan - Bagaméri, Szendrei, Elek.

Cisitu játékában a gyors kontrákra helyezi a hangsúlyt. Count ma a kreatív taktikával próbál pontot szerezni. Count megszerezte a vezetést a 6. percben, amikor Sándor Ledó bal szélen feljött, majd góllal zárta le az akciót: 0 - 1 . 12. perc: László Bagaméri nagyszerű helyzetet harcolt ki magának a középpályán, melyből gól is született, ezzel Count növelte előnyét: 0 - 2. Gene Farrell (Count) a sípszó után lőtte el a labdát, így sárgalapos figyelmeztetésben részesült. Egy baloldali beívelést követően Gábor Szendrei szabadon törhetett kapura a hazaiak 16-osán belül 40 percnyi játék után, ám a döntő pillanatban nem koncentrált eléggé, és elhibázta. 42. perc: Gábor Szendrei nagyszerű helyzetet harcolt ki magának a középpályán, melyből gól is született, ezzel Count növelte előnyét: 0 - 3. A játék képe lassan változni kezdett, mert az előnye tudatában játszó Count átadta a teret és a támadás lehetőségét az ellenfélnek. Az első 45 perc után 0 - 3 állt az eredményjelző táblán. Cisitu dominált, pontosabban 57 százalékban birtokolta a labdát.

A szívósan küzdő Cisitu erőfeszítései sikerrel jártak, amikor 49 perc múltán Tiburcio Silva gólt szerzett a jobbszélről: 1 - 3. 62. perc: Cisitu töretlen lelkesedéssel játszott, Domenik Leffers még egy gólt is szerzett, 2 - 3 az állás. Gene Farrell egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkőzés. Helyére a meccs 65. percében András Lőrincz állt. 67. perc: Daniel Langford-Young jobb szélen végigvezette a labdát, majd a hálóba gurított, ezzel Cisitu számára kiegyenlítette az állást: 3 - 3. A meccs 71. percében örülhetett a népes Cisitu-tábor, amikoris Ananda Jordan végiggázolt a bal szélen, kivédett minden támadást, majd végül megszerezte a vezető gólt is: 4 - 3! A félidő nagy részében irányító Cisitu fölényét jelzi a magabiztos 62 százalékos labdabirtoklási arány.

Nincsenek megjegyzések: