2007/05/19

Count Zero - Kőcsiport 4 - 2

A reggeli felhők már elvonultak, így 26400 néző látogatott ki a csodálatos Masamune Maramusa Arena stadionba. A nagyon elszánt Count átgondolt 3-4-3 taktikát választott a mai mérkőzésre. A kezdő csapat: Basulto - Thorvaldsen, Farrell, Gündoğdu - Kuszende, Albert, Racki, Szabó - Tábori, Hidegkuti, Gera.

Kőcsiport ezúttal egy 3-5-2 felállás mellett döntött. A csapat Schalkx - Alves, Alavedra, Madueño - Kósa, Grief, Weiersmüller, Šarovský, Brecska - Stuhlmann, Gilden összeállításban kezdett.

Kőcsiport láthatóan a széleken futó támadásokat részesítette előnyben. 2 perc elteltével Mike Stuhlmann hajszál híján megszerezte a vezetést a vendég Kőcsiport számára. Alex Basulto viszont egy hirtelen mozdulattal sikeresen hárított, a hazaiak nagy örömére. 28 percnyi játék után Mike Stuhlmann a bal oldalról betört a büntetőterületre, és tíz méterről egy hatalmas bombát eresztett meg, mely a kapus kezét érintve a hálóban landolt: 0 - 1. 38. perc: Egy remek jobboldali támadás végén a hazaiak játékosa, Norbert Tábori vette be az ellenfél kapuját, így az eredmény 1 - 1. Count vezetést szerzett a meccs 40. percében, amikor Kornél Hidegkuti áttört a bal szélen, majd a hálóba talált: 2 - 1. A kapus esélytelen volt vele szemben. Thomas Thorvaldsen (Count) durva szabálytalansága sárga lapot ért. 2 - 1 volt a félidei eredmény. Az ebben a játékrészben domináló Count 52 százalékos labdabirtoklást mondhatott magáénak.

57. perc: Tobias Gilden (Kőcsiport) általában szokatlan ügyességgel juttatja a labdát a hálóba. Most sem volt másképp, egy elegáns mozdulattal Mike Stuhlmann elé gurította a labdát, aki gondolkodás nélkül a jobb felső sarokba lőtt: 2 - 2. A 58. percben remek lehetőség adódott Count számára, hogy megszerezze a vezetést, amikor Kornél Hidegkuti lerázta védőit, majd kapura lőtt, de a hálóőr remek érzékkel vetődött a labdára. Micsoda bravúr! 78 perc telt el a meccsből, amikor gyönyörű összjáték alakult ki a bal oldalon, melyet követően a lelkesen futballozó Count játékosa, Kornél Hidegkuti szerzett gólt. Az állás így: 3 - 2. 81. perc: Alpár Albert (Count) a jobb szélen labdát szerzett, majd az ellenfél kapusának lábai között elrúgta a labdát, és gól! 4 - 2. Ez a félidő egyértelműen Count-fölényt mutatott, ugyanis 62 százalékban birtokolták a labdát.

Világos mindenki számára, hogy a mérkőzés legjobb Count-játékosa Alex Basulto volt, Norbert Tábori viszont ma különösen rossz napot fogott ki. Leveni Grief (Kőcsiport) ma csapata legjobbjának bizonyult, míg César Alves felejthető produkciót nyújtott. A bíró véget vetett az összecsapásnak, 4 - 2 a végeredmény.

Nincsenek megjegyzések: