2007/07/28

Count Zero - drogbaever 4 - 0

26400 néző volt kíváncsi ezen a kissé szeles, de mégis kellemes, őszies napon rendezett találkozóra. A nagyon elszánt Count átgondolt 3-5-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Basulto - Gündoğdu, Nellemann, Thorvaldsen - Jenei, Albert, Racki, Chyła, Szabó - Boixadós, Pohanek.

A nagyon elszánt drogbaever átgondolt 4-4-2 taktikát választott a mai mérkőzésre. A csapat Györe - Dudanov, Böökari, Peltomaa, Kishon - Gaugler, Seweryn, Greenaway, Blaauw - Maestro, Lepers összeállításban kezdett.

1 megjegyzés:

jk írta...

Count a széleket elhanyagolva középen igyekezett áttörni az ellenfél védelmét. A hatalmas szívvel küzdő Count játékosok többször is megpróbálták áttörni a középső védelmet, de mindig fennakadtak a vendégek falán. Count vezetést szerzett a meccs 29. percében, amikor Cem Gündoğdu áttört a bal szélen, majd a hálóba talált: 1 - 0. A kapus esélytelen volt vele szemben. Egy elkésett becsúszás után Bertalan Jenei lent maradt a gyepen, a pályára befutó orvos és gyúró azonnal jelezte a cserét a kispad felé. A peches Count valószínűleg pár hétig nem számíthat majd játékára, helyén Elõd Kuszende folytatta. Count tovább növelte előnyét a mérkőzés 41. percében, amikor Jan Racki tört át a középső védelmen, majd eredményesen zárta le akcióját: 2 - 0. A mérkőzés 42. percében Hannu Böökari (drogbaever) látványos műesését a játékvezető sárga lappal honorálta. 2 - 0 volt a félidei eredmény. Count dominált, pontosabban 56 százalékban birtokolta a labdát.

47. perc: Count növelte előnyét, amikor Alpár Albert a bal szélen előretört, majd a kapus fölött a hálóba lőtte a labdát: 3 - 0. A határozott edzői utasítást követő Count a biztos előny tudatában visszahúzódott a saját térfelére. Michael Nellemann újabb gólt szerezhetett volna a hazai Count együttesének, de a vendég kapus szögletre tolta fejesét. A mérkőzés 63. percében az egyik Count játékos, Zděnek Pohanek sárga lapos figyelmeztetésben részesült, szándékos szabálytalanság miatt. 66. perc: Alpár Albert (Count) a jobb szélen labdát szerzett, majd az ellenfél kapusának lábai között elrúgta a labdát, és gól! 4 - 0. Zděnek Pohanek a mérkőzés 69. percében rossz ütemben csúszott be, ezért a játékvezető másodszor is sárga lapot adott az így megfogyatkozó Count játékosának. drogbaever megérdemelte volna a gólt egy ilyen gyönyörű akció után, de Lawrence Greenaway lövését hárította a kapus. Ez a félidő egyértelműen Count-fölényt mutatott, ugyanis 56 százalékban birtokolták a labdát.

Alex Basulto (Count) ma csapata legjobbjának bizonyult, Elõd Kuszende viszont meglehetősen gyenge napot fogott ki. Radosław Seweryn (drogbaever) a mai napon hihetetlenül jól játszott, ám Heribert Gaugler teljesítménye, finoman fogalmazva, hagyott némi kívánnivalót maga után. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 4 - 0.