2007/07/21

Vidi FC Olika - Count Zero 2 - 4

A stadionba érkező 17800 nézőt kellemes szórakozást ígérő "labdarúgóidő" fogadta. 3-4-3 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Olika csapata. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Kurucsai - Fokkens, Götterup-Tang, Roedkjær - Horner, Mánez, Calatrava Barrio, Virágh - Gillér, Saldanha, Rheintaler.

3-5-2 felállást választott az utolsó pillanatban befutó Count csapata. Az alábbi játékosok alkotják a kezdő tizenegyet: Basulto - Thorvaldsen, Gündoğdu, Nellemann - Kuszende, Albert, Racki, Chyła, Szabó - Hidegkuti, Pohanek.

...

1 megjegyzés:

jk írta...

Count a széleket elhanyagolva középen igyekezett áttörni az ellenfél védelmét. A mérkőzés 2. percében a saját tempójában futballozó Count vezetést szerzett Elõd Kuszende révén, aki cseleivel az őrületbe kergette a középső védőket: 0 - 1. Adrie Fokkens (Olika) sárga lapos figyelmeztetést kapott 22 percnyi játék után, sportemberhez méltatlan viselkedés miatt. A 25. percben a hazaiak bal oldali védelme hatalmast hibázott, így Czarek Chyła törhetett előre. Kicselezte a kapust is, majd gólt szerzett: 0 - 2. Alpár Albert egy kiugratás után egyedül vezethette kapura a labdát, a Count-szurkolók hangorkánja közepette. Az öröm akkor lett teljes, amikor a támadás góllal fejeződött be: 0 - 3 a meccs 28. percében. A megszerzett előny tudatában Count elkezdett a védekezésre összpontosítani. Jan Racki tovább növelhette volna a vendégek előnyét. Teljesen szabadon maradva a kapu előtt átemelte a labdát Marcell Kurucsai fölött, de a lövés kipattant a kapufáról. Kornél Hidegkuti tovább növelhette volna a vendégek előnyét. Teljesen szabadon maradva a kapu előtt átemelte a labdát Marcell Kurucsai fölött, de a lövés kipattant a kapufáról. A nézőtéren többen is úgy gondolták, hogy a bíró nem volt elég határozott, amikor egyedül Hugo Saldanha (Olika) játékosnak adott sárgalapot a 39. percben. A félidő eredménye: 0 - 3. A labdabirtoklási arány a félidőben 58% volt a frissebben mozgó Count javára.

Reméljük Saturnino Calatrava Barrio idővel tanul majd hibáiból! Például abból, hogy ne passzolgasson könnyelműen Alpár Albert (Count) előtt, mert abból bizony könnyen gól lesz! Lett is: 0 - 4. Manuel Mánez góllal fejezte be csapatának bal oldali kontratámadását, melynek köszönhetően a mérkőzés állása 1 - 4. Egy elkésett becsúszás miatt Hugo Saldanha (Olika) megkapta második sárgáját, és kiállni kényszerült. A jól védekező Olika egy hosszan előrevágott labdából kontratámadást vezetett, végül Manuel Mánez szabadon maradt az ellenfél tizenhatosán, de lövése hajszállal fölé ment. A lankadatlanul küzdő Olika szépített 80 perc elteltével, amikor egy baloldali beadást követően Bastien Horner emelte a hálóba a labdát: 2 - 4 az állás. Elõd Kuszende egy rendkívül kemény és szabálytalan belemenés után a földön maradt. A sípcsontját fájlaló játékosnak ezzel véget is ért a mai mérkőzés. Helyére a meccs 82. percében Bertalan Jenei állt. 82. perc: Fredrik Gillér (Olika) kénytelen volt a pálya széléről figyelni a mérkőzés hátralevő részét, ugyanis kicsavarodott a bokája. Tim Dukel állt be helyette. A félidő nagy részében irányító Count fölényét jelzi a magabiztos 58 százalékos labdabirtoklási arány.

Világos mindenki számára, hogy a mérkőzés legjobb Olika-játékosa Thorbjørn Götterup-Tang volt, viszont Bastien Horner az idei leggyengébb teljesítményt nyújtotta. Alex Basulto (Count) ma csapata legjobbjának bizonyult, ám Márton Szabó teljesítménye, finoman fogalmazva, hagyott némi kívánnivalót maga után. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 2 - 4.